Minder CO2 uitstoten en direct besparen op energie

Met de juiste ketel in uw woning, kunt u veel geld besparen. Iets waar Nederlanders dol op zijn. Daar komt bij dat het verbruik van gas ook niet echt goed voor het milieu is. Een goede combinatie dus, om te besparen en direct wat aan een betere planeet te doen. In de EU wordt er ook steeds mer aandacht gegeven aan de uitstoot van CO2. Auto’s worden zuiniger, maar CV ketels dus ook.

cv ketel prijsVanaf 2015 wordt het in de EU zelfs verplicht om een condensatieketel (HR ketel) aan te schaffen als u een nieuwe wilt bestellen. Merken en fabrikanten zoals Remeha, Vaillant & Nefit maken dus enkel nog deze zuinigere ketels. Dit is ook in uw voordeel aangezien deze ketels minder gas verbruiken, en dat is gunstig voor de portemonnee.

De fabrikanten staan echter wel voor een lastige taak. Aan de ene kant willen ze een goedkope ketel die erg zuinig is en aan de andere kant willen ze wel een heerlijk warm huis en een goede straal uit de douche. Inleveren op comfort is dus absoluut geen optie voor de consument. Fabrikanten zorgen ervoor dat er veel onderzoek zit in de ketels. Zodat deze niet te duur zijn, goede resultaten produceren en ook zuinig in het verbruik zijn. Met co2 uitstooteen HR ketel zijn al deze zaken te realiseren. De ketels zijn erg stil, verbruiken weinig en stoten weinig CO2 uit. De perfecte combinatie dus. Uw ketel CV vervangen is dan ook helemaal geen gek idee, zeker als u een wat ouder model heeft.

Wilt u ook de CV ketel laten vervangen omdat deze toch wel erg oud begint te worden? Informeer dan naar de ketels van bijvoorbeeld Remeha of Vaillant zodat u kunt gaan starten met besparen. Meer informatie op: http://www.nefit.nl/